E-mailmarketing.

Wat moet ik met alle e-mailadressen in mijn bestand?

De meeste organisaties sturen één keer per maand een nieuwsbrief naar hun eigen mailbestand. E-mailmarketing blijft dus een belangrijke vorm van marketing om uw klanten goed te kunnen bereiken. Wij versturen namens u (incidenteel of structureel) een nieuwsbrief om uw klanten te informeren of om ze aan te moedigen tot aankoop van uw dienst of product.

Incidentele nieuwsbrieven

Verras uw vaste klanten met een aanbieding. Heeft u een eenmalige boodschap voor uw vaste klantenkring (bijvoorbeeld een nieuw product, een verhuizing of een mooie aanbieding)? Stel ze op de hoogte via de mail! Wij denken met u mee en werken een aantrekkelijke mailing voor u uit, van tekst tot verzending. Met deze vorm van e-mailmarketing kunt u zeer gericht uw doelgroep bereiken!

Structurele nieuwsbrieven

Laat uw klanten weten wat u doet! Stuur maandelijks of eens per kwartaal een nieuwsbrief naar uw klanten met daarin het laatste nieuws, de nieuwste producten of aantrekkelijke acties. Een ideale manier om het contact met uw vaste klanten te onderhouden! Wij schrijven de teksten, ontwerpen de nieuwsbrief en zorgen voor verzending.

Waarom praten wij nog niet?

Laten we snel beginnen!