Managed Webhosting

Je website moet goed draaien. Zorg dan voor snelle en stabiele managed webhosting van Swooth!

Managed webhosting Nederland

Gefocust op snelheid

Dankzij onze eigen NVMe servers kunnen we namelijk supersnelle hosting bieden. Onze servers opereren helemaal onafhankelijk en kunnen ieder verzoek aan.

Persoonlijk contact

Loopt je website toch even niet lekker, met onze klantenservice ben je altijd voorzien van persoonlijk contact. We zijn bereikbaar via Whatsapp, Mail & Telefonisch!

Monitoring

Wij zorgen dat je website 24/7 op en top werkt. En terwijl je website op volle toeren draait, monitoren we elke gebeurtenis voor je. Fijn toch?

Managed hosting, veilig & snel.

Met een managed webhosting pakket ben je van heel wat zorgen verlost. Wij zorgen dat je website 24/7 op en top werkt. En terwijl je website op volle toeren draait, monitoren we elke gebeurtenis voor je. Fijn toch? Alle service onder een dak dus – dat is wel zo gemakkelijk.

 
Managed webhosting Nederland

Prijzen

Kies je pakket en sluit hem direct af, na betaling is je pakket meteen actief !

Swooth Start

Heb je een simpele website of blog? Start dan met ons start pakket. Je start super snel!

€ 5,- per maand

1GB Opslag
100GB Dataverkeer
1 website
Geen backups
Basis DDOS beveiliging
PHP 5.4 t/m 8.0
Geschikt voor Wordpress

Snelheidsklasse: ✰

Swooth Medium

Toch wat meer power nodig? Met Swooth Medium ben je voorbereid op elke traffic.

€ 10,- per maand

3GB Opslag
200GB Dataverkeer
2 websites
Elke nacht backups naar 1 locatie
Medium DDOS beveiliging
PHP 5.4 t/m 8.0
Geschikt voor Wordpress

Snelheidsklasse: ✰✰

Swooth Managed WP

Ontzorgd? Met het managed pakket profiteer je van al het beste van Swooth!

€ 15,- per maand

5GB Opslag
1TB Dataverkeer
1 website
Elke nacht backups naar 3 locaties
Zeer goede DDOS beveiliging
Geschikt voor Wordpress & Magento
Updates van Wordpress door ons

Snelheidsklasse: ✰✰✰✰✰

Erger je je aan je trage site?

Heb jij een website die traag laadt in 2021? En wil je daar op een makkelijke manier vanaf? Laat je site door Swooth hosten en maak je site daardoor tot wel 90% sneller. Over de verhuizing hoef je je geen zorgen te maken. Dat regelen wij wel voor je

Probeer ons vrijblijvend uit, maak gebruik van een 24 uur proefperiode op een testdomein van ons! 

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze reviews! 100+ klanten gingen je deze week voor

Goede en snelle service tijdens het verhuizen van mijn twee websites en drie mailboxen. Als ik vragen heb of er zijn issues krijg ik snel antwoord en wordt ik vrijwel direct geholpen.
Carina Calis
Carina C.
12:22 07 Oct 20
Een fris, jong, creatief bedrijf wat door de korte lijntjes goed met je meedenkt en met oplossingen komt waar je zelf nooit aan heb gedacht!Goede service en kunnen snel schakelen.Bedankt voor de fijne samenwerking!
marjo van raaij
marjo van R.
09:47 15 Dec 20
Wauw, vorige week overgestapt van Vimexx naar Swooth en mega tevreden. Vorige server was traag, maar dit is een enorme verbetering! Ik had een paar technische vragen, en Rens van de support helpt ons direct. Fijn dat hij met ons meedacht!
Ralph Heeneman
Ralph H.
11:13 19 Mar 21
Fijn en goed geholpen. Is een jong team maar hebben kennis van zaken en hebben echt iets moois opgezet. Onze klanten zijn ook helemaal blij ermee en we krijgen alleen maar complimenten. Echt een aanrader!
Kristin van Rooij
Kristin van R.
12:32 10 Dec 20
In een woord super! Super snelle service, alles wordt heel duidelijk uitgelegd, verhuizen zonder problemen en ook nog een hele snelle website. Zeker een aanrader!
B W
B W
10:33 19 Aug 20
Very happy I found Rens. We were hosted at Bluehost before, which was terrible. Our speed increased tremendously after we moved to Swooth and the service is outstanding. Love the informal contact via WhatsApp. Exactly what our company needed. Thanks!
Niels Geominy
Niels G.
21:41 24 Mar 21
Voor een klus met een deadline kreeg ik snel contact en werd er direct meegekeken naar de opties! En ontzettend tevreden met het resultaat! Volgende opdracht weten wij waar we moeten zijn!
Erik Verbunt
Erik V.
17:29 15 Dec 20
Een wereld van verschil, waarbij we hiervoor alles moesten doen via een contactformulier. Hebben we nu persoonlijk contact, 24/7 service en word er met je meegedacht op een prettige manier.
Duvan Couvée
Duvan C.
11:06 19 Aug 20
Swooth werkt voor InnoTractor en heeft websites gemaakt en onderhoudt deze. Swooth is professioneel, creatief en is fijn om mee samen te werken.
Maurice van Tholen
Maurice van T.
07:46 09 Dec 20
Blij met de service van Swooth. Altijd bereid te helpen, en even een stapje extra voor jou of jouw bedrijf te zetten.
Nadine
Nadine
21:05 17 Dec 20
Erg fijne communicatie en enorm goede service! Aanrader!
Bart Schriever
Bart S.
12:31 10 Mar 21
Ik werk inmiddels al een tijd met Swooth samen, nadat ik al verschillende webhosters als TransIP en Versio heb geprobeerd. Ik ben echt ontzettend tevreden: Swooth is betrouwbaar, gemakkelijk en snel. Daarnaast helpen ze je echt persoonlijk goed & snel verder wanneer je tegen iets aan loopt of een bepaald iets wilt instellen. Ontzettend tevreden!
Tessa de Vries
Tessa de V.
15:30 18 Jun 21
Fijn geholpen; laagdrempelig en professioneel!
Steffie Kuijpers
Steffie K.
15:37 25 Jan 21
Leuke en vooral kundige mensen. Schakelen snel en altijd klantgericht!
Dennis ....
Dennis ..
14:35 18 Jun 21
De webhosting bij Swooth is helemaal perfect! Van begin tot eind word je goed geholpen. Het contact verloopt soepel en snel. Een hele tevreden klant hier :)
Yorko Langerak (YBenjius)
Yorko Langerak (.
08:37 28 Apr 21
Een super partner om mee samen te werken. Swooth staat altijd voor je klaar en schakelen erg snel.
Tom Jongbloets
Tom J.
10:59 09 Nov 20
In een woord TOP! Ze bieden goede persoonlijke hulp waarbij nodig en denken echt met je mee. Bedankt voor de fijne ervaring :)
Gaye Cetinkaya
Gaye C.
12:10 10 Dec 20
Super om mee samen te werken!
Marijn van Nunen
Marijn van N.
12:34 14 Nov 20
Fijne webhosting, toffe medewerkers en goede koffie (altijd fijn). Problemen worden altijd snel opgelost. Top bedrijf!
R. D.
R. D.
15:25 22 Apr 21
Als startende ondernemer zag ik door de bomen het bos niet meer. Margo heeft me door het grafisch design bos geleid als zeer deskundige adviseur. Bedankt!
LiliDee
LiliDee
10:19 11 Dec 20
Op alle dagen van de week snel en vakkundig geholpen. Aanrader!
Jurrian van der Mannen
Jurrian van der M.
08:12 16 Dec 20
Super goede webhosting!
xenia dellafaille
xenia D.
21:41 23 Dec 20
My business website was hosted at TransIP but the service and interface there was terrible. Switching to Swooth was quite a smooth (see what I did there?) transition. And I got all the help I needed to transfer my domain, website and email. It was also so much more English friendly and that for me as an expat, is a big plus!Strongly recommend! 🏆
Luis Bracamontes
Luis B.
16:12 19 Aug 20
Ik had een dringende vraag die ik bij mijn eigen webhost niet opgelost kreeg en via via kwam ik in contact met Swooth. Binnen een kwartier was het opgelost en kon ik verder. Zo fijn! De service was echt top en ik ga 100% overstappen!Snelle en professionele hulp!
Hadassah Bosland
Hadassah B.
07:04 10 Jan 21
Bij Swooth kun je altijd terecht voor een snelle actie zoals bjvoorbeeld een landingspagina voor een project of andere website, of voor vragen mbt internet en social media. Heel fijn!
Joyce Hems (TIC)
Joyce Hems (.
07:11 11 Jan 21
Website functioneert heel snel, bedankt Rens en Margo! Fijne hosting.
Jurgen
Jurgen
21:53 23 Dec 20
Erg tevreden!
Martijn
Martijn
18:47 07 Sep 20
Heel fijn bedrijf. Ze hebben op een zaterdag avond heel de verhuizing van mijn websites gedaan. Zijn goed bereikbaar via whatsapp en geven heldere en duidelijke uitleg! Aanrader om je hosting van je website bij te regelen 😁
Emma Verschure
Emma V.
16:10 08 Mar 21
Ik zal Swooth zeker aanbevelen, fijne samenwerking en door de professionele aanpak was mijn probleem, zelfs in het weekend binnen een half uur opgelost.
Lilian de Beer
Lilian de B.
10:03 01 Dec 20
Ik ben overgestapt naar Swooth met mijn website. Het contact met Rens verliep ontzettend vlot en snel. Alles werd binnen een mum van tijd voor mij geregeld. Daarnaast vind ik het heel prettig dat ik al mijn zaken terug kan vinden in een online portaal: van facturatie tot abonnementsbeheer. Ik ben zeer tevreden!
Sharon Damen
Sharon D.
10:20 16 Feb 21
Super tevreden! Binnen één dag onze volledige webshop + e-mail verhuisd zonder enige problemen. Met managed hosting hoeven we daarnaast nergens meer naar om te kijken. Reageren ook zeer snel en professioneel op al je vragen. Bedankt Rens!
Hellogreen | 🌿
Hellogreen | 🌿
12:32 14 Nov 20
Wij hosten sinds kort onze websites bij Swooth. Het fijne is dat Swooth gebruikmaakt van alle moderne technieken om je website zo snel mogelijk te maken, in tegenstelling tot vele grote hostingpartijen. Maar voor ons het allerfijnste: het persoonlijke contact en de korte lijntjes. Wanneer je een vraagt hebt of er iets geregeld moet worden dan is dat binnen no time gedaan. Zeker een aanrader dus!
Marc van Paperdork
Marc van P.
15:17 17 Nov 20
Super geholpen bij de ontwikkeling van de website. Hosting perfect en vlot geregeld! Toppers!
André van Aarden
André van A.
21:48 23 Dec 20
5 uit 5 want: service & snelheid, snelheid op alle fronten. Heel blij mee!
Margaritha van Houten
Margaritha van H.
08:55 14 Dec 20
Alles werd in begrijpelijke taal uitgelegd, waardoor zélfs wij het snapten.
De Bovenste Plank
De Bovenste P.
19:54 26 Nov 20
Bij Vallonic werken we nu al enige tijd samen met Swooth waarbij we elkaar over een weer helpen. Rens en Margo zijn enorm fijn om samen te werken; hun toewijding bij projecten zijn super. Daar komt dan ook nog bij dat wij sinds kort gebruik maken van Swooth's Managed Hosting, wat een goede performance-verbetering heeft opgeleverd voor onze klanten. Blij mee!
Thierry Maasdam
Thierry M.
09:25 26 Aug 20
Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Net als Heabb een jong, flexibel en meedenkend team. Wij gaan er daarom ook vanuit dat er nog vele samenwerkingen zullen volgen!
Heabb
Heabb
12:09 15 Dec 20
Na een aantal hostings ben ik bij Swooth nu echt op de goede plek! Je word altijd snel geholpen en er word meegedacht over je website, ontzettend fijn als je er zelf niet heel veel verstand van hebt!
Kiki Bosman
Kiki B.
15:31 11 Mar 21
Super goed geholpen, zeer tevreden met hun service.Vaste klant hier.
Lloyd Beijers
Lloyd B.
14:59 11 Mar 21
Ik ben erg tevreden. Ik wordt altijd snel geholpen en problemen worden opgelost. Laagdrempelig, vriendelijk en professioneel! Aanrader!
Cherish Verhulst
Cherish V.
20:33 16 Mar 21