LOKAAL GEBELD WORDEN

Je vaste nummer maar dan op mobiel

Laat je klanten je vaste nummer bellen, en bepaal zelf wanneer je bereikbaar bent voor jouw klanten. Zakelijk bellen was nog nooit zo makkelijk!

Crazy cheap

Uitbellen tegen super lage tarieven.

Uitbellen met je vaste nummer? Dat kan ook! Super goedkoop weleens waar. Wij kopen niet in bij een groot bedrijf en hebben de touwtjes in eigen handen! Neem vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te krijgen over onze VOIP techniek!

Discover

Weekend is telefoon op stil!

In het weekend wil je natuurlijk graag genieten van je privé leven. Echter als jij je 06 nummer deelt met je klanten krijg je in het weekend ook telefoontjes. Met Swooth VoIP heb je hier geen last van, na sluitingstijd en in het weekend verbind je telefoon niet meer door. Je kan dan zelf een bandje inspreken die de bellers te horen krijgen! Super chill toch 🙂

Onze geweldige klanten

Wat vinden onze klanten van Swooth VoIP?

Sinds dat wij VoIP aanbieden zijn wij dagelijks opzoek naar feedback! We kijken naar wat onze klanten vinden van het bellen, ook als ze iets missen. Samen zoeken we een oplossing om jou tevreden te krijgen. Met Swooth VoIP zit je dus nooit mis! Lees het zelf!

Ik ben als adviseur vaak onderweg, aangezien ik voorheen mijn 013 nummer niet overal kon opnemen liep ik klanten mis. Samen met Swooth heb ik de oplossing gevonden om toch altijd bereikbaar te zijn voor mijn nieuwe en huidige klanten! Top!
André van Aarden
Adviseur
In het weekend werd ik vaak gebeld met kleine vragen die zo beantwoord waren, maar toch was ik opzoek naar een oplossing om in het weekend echt te genieten. Met VoIP van Swooth kan ik in het weekend zonder zorgen op mijn telefoon zonder gebeld te worden!
Nienke Meeuwis
Grafisch vormgever