Webdesign.

Heeft u al een goede website?

Een professionele en gebruiksvriendelijke website is het begin van al uw activiteiten op internet. Via een website gaat de klant over op contact, aanvraag van een offerte of op aankoop van een product. Uw website hoort daarom te voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden.

  1. Toegankelijkheid in iedere browser en op elk apparaat (telefoon, tablet en desktop)
  2. Optimale vindbaarheid in de zoekmachine Google
  3. Duidelijke webteksten en een gebruiksvriendelijke navigatie

Swooth heeft de expertise in huis om deze aandachtspunten te realiseren.

Bouwen van de website

Wij ontwikkelen kwalitatief hoogstaande websites die aan alle bovenstaande aandachtspunten voldoen. In overleg ontwerpen en bouwen wij een website die volledig is aangepast aan uw bedrijf. Wij zien toe op de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en toegankelijkheid van uw website. Daarnaast analyseren wij uw statistieken en spelen wij in op het gedrag van uw bezoekers. De website sluit hierdoor aan op de wensen van uw doelgroep en vormt het perfecte uitgangspunt voor uw online activiteiten.

Onderhouden van de website

Uw website wordt continu geoptimaliseerd. Van statistieken kunnen we veel leren. Wanneer wij in de statistieken opmerken dat er dingen kunnen worden verbeterd, gaan we direct aan de slag. Op die manier blijft uw website actueel en toegankelijk.

Maken van mobiele websites

Zes op de tien Nederlanders zijn tegenwoordig in het bezit van een smartphone. Geen wonder dat het aantal mobiele bezoeken op uw website stijgt! Is uw website eigenlijk al mobiel vriendelijk? Wij bouwen uw gewone website om tot een mobiel vriendelijke website die toegankelijk is voor ieder mobiel apparaat.

Schrijven van teksten

Een mooie website is één, een overzichtelijke website is twee. Een mooie uitstraling is natuurlijk van belang, maar de teksten op uw website zijn eveneens erg belangrijk. Wij zorgen dat de teksten op uw website zijn aangepast aan de bezoekers, maar ook dat de teksten optimaal vindbaar zijn via Google.

Zoekmachineoptimalisatie

Kosteloos hoog staan in Google. Wij kennen de slimmigheden en weten wat we moeten doen om uw website bovenaan de Google zoekresultaten te laten verschijnen. Op deze manier weet uw doelgroep u gemakkelijk te vinden.

Websiteanalyse

Bent u in het bezit van een mooie website maar blijven de opbrengsten achter? Wij maken een analyse van uw website en halen de pijnpunten naar boven. Bij Swooth controleren we uw website op een tal van aspecten en leveren een concreet rapport waarmee u aan de slag kan.

Een greep uit ons klantbestand.

Waarom praten wij nog niet?

Laten we snel beginnen!