Webdesign Alphen Chaam.

Nieuw webdesign, of je huidige site verbeteren?

Heeft u een website die aan verbetering toe is, of wilt u een compleet nieuwe website? Swooth is je partner voor webdesign in Alphen Chaam. Wij bouwen of verbouwen je website en zorgen ervoor dat u er goed op staat online.

Soms zijn aanpassingen aan je huidige website al voldoende, zoals bijvoorbeeld het mobiel vriendelijk maken van je website of het aanpassen van de menu-structuur. Je kunt natuurlijk ook voor een compleet nieuwe website kiezen. Aan de hand van jouw wensen en eisen gaan wij aan de slag en ontwerpen en bouwen wij een website die bij jou en je bedrijf past.

Pas je website zelf eenvoudig aan

Je website wordt gebouwd in een toegankelijk en gebruiksvriendelijk ‘Content Management Systeem’. Na oplevering van de website gaan we samen zitten voor een korte uitleg, zodat zelf je teksten en afbeeldingen kan toevoegen en aanpassen, zoveel als je maar wilt.

Laat je dit liever door Swooth doen? Met een strippenkaart kun je voordelig uren kopen en staan wij altijd voor je klaar voor aanpassingen aan je website.

Goed webdesign voor alle apparaten

Steeds meer mensen bezoeken websites via een mobiele telefoon of tablet. Veel websites zijn hier echter nog niet voor gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je website op alle apparaten goed leesbaar en gemakkelijk toegankelijk is. Met een responsive website bedien je je klanten optimaal.

Jouw website goed gevonden

Een goede website is de basis, maar natuurlijk wil je ook dat je website goed bezocht wordt. Tijdens de bouw van de website houden wij rekening met de technische eisen van zoekmachineoptimalisatie. Behalve de technische optimalisatie kunnen wij je ook adviseren en ondersteunen bij tekstuele optimalisatie.

Waarom praten wij nog niet?

Laten we snel beginnen!