Super snelle hosting & altijd een up to date WordPress website

Alleen bij Swooth

✔ 99,99% uptime

✔ Supersnelle servers & support

✔ Gratis proefperiode

Webhosting, beheerd & super snel.

Is je website traag? Of merk je dat de bezoekers afnemen? Dit kan komen doordat je website gehost wordt op een server met heel veel andere websites. Als we kijken naar een van de grotere providers in Nederland dan draait bij hun op 1 ip adres wel 40.000 websites! Als al die 39.999 websites 100 bezoekers tegelijk hebben dan is dit op invloed van de performance van jouw website.

Wij hebben eigen NVMe WordPress servers, gewoon in Nederland. Je zult vast denken wat is NVMe? Bijna elk bedrijf stunt met het hebben van SSD schijven voor hun webhosting. Alleen is SSD alweer achterhaald en is NVMe de snelle voorloper van opslag schijven. Per server hebben we maximaal 100 websites, dit om de kwaliteit te waarborgen. Een hele mond vol, maar eigenlijk wil het zeggen dat we volledig zelfstandig opereren en kunnen daarom ook ieder WordPress verzoek aan. Daag ons gerust uit!

Managed hosting naar de top.

Als je bij ons een managed hosting pakket afneemt, ontzorgen wij je van heel wat problemen. Zo zorgen we dat jouw mail 24/7 draait op elk apparaat. We helpen je met het instellen van je mail op elk device dat je hebt. Dit gebeurt op afstand door een van onze experts! Je website draait op volle toeren en we monitoren elke gebeurtenis. Daarnaast beveiligen we je website tegen DDos aanvallen. Ook zorgen we dat de website en de server voorzien zijn van de laatste updates en patches!

Gratis proefperiode

Wil je eerst weten hoe snel je Wordpress website bij ons is? Neem dan een proefperiode, gedurende 3 dagen plaatsen wij je website op een subdomein zodat je kan zien hoe snel hij bij Swooth is.

[elfsight_pricing_table id=”1″]

Waarom praten wij nog niet?

Laten we snel beginnen!