Wat is Swooth?

Swooth is een internetbedrijf, dat is ontstaan doordat wij, twee jonge creatieve ondernemers, een samenwerking zijn aangegaan. Hierdoor zijn er verschillende krachten gebundeld in één bedrijf.

Met Swooth maken wij online content opvallend. Tijdens ons eerste jaar zijn wij er achter gekomen dat er nog meer vraag is naar online content in de opvolgende jaren. Daarom zijn wij altijd bezig met vernieuwingen om onze diensten beter en aantrekkelijker te maken voor de nieuwe en huidige klant.

Verbeter je online identiteit en val op

We zijn full-service bedrijf, wat betekent dat wij jou kunnen helpen met ontwerp en inhoud, tot het online uitwerken. Samenwerking met jou staat centraal.

Jong.

Swooth is jong.
In september 2015 ontmoetten wij elkaar op de opleiding Mediadeveloper aan het ROC in Tilburg. Naast het leren kennen van elkaar en het vak, ontdekten wij hier ook onze gezamelijke passie voor het maken van online content die onze klant echt reflecteert. In 2018 zijn wij daarom samen met Swooth begonnen.

Fris.

Swooth is fris.
De online wereld verandert snel, en wij veranderen mee. We houden ervan om constant nieuwe dingen te leren en frisse inzichten in onze projecten te verwerken. We zijn veerkrachtig en staan altijd open voor iets nieuws. Je zult ons nooit achter de feiten aan zien lopen, want wij zitten er altijd bovenop.

Uitdagend.

Swooth is uitdagend.
Wij houden van een uitdaging en werken graag hard om de visie van een klant te realiseren. We maken het liefste websites die opvallen, prikkelen en een indruk achter laten. Wij durven onszelf te zijn, en geven onze projecten de kracht mee om tot in ieder detail de eigen identiteit uit te stralen.